Med vildtkamera MMS har du godt overblik over områder og vildtets aktivitet

Få billeder fra vildtkameraet direkte til din mobil

Med et vildtkamera med MMS kan du modtage billeder fra kameraet direkte på din mobiltelefon eller email.

Uanset om du vil bruge kameraet på foderpladser, til områdeovervågning af steder, hvor vildtet kommer forbi, eller endda til general overvågning af fx sommerhuset, kan vildtkamera MMS tit være et godt valg. Kameraet placeres der, hvor du gerne vil overvåge et område, og billederne kan sendes til din email eller mobil kun få minutter efter de er taget.

Vildtkamera MMS giver dig indblik i dyrenes aktivitet og adfærd

I forbindelse med jagt vælger mange at sætte et vildtkamera op ved fx foderpladser, stier eller andre steder, for at overvåge vildtaktivitet. Kameraets billeder og video kan give et godt indblik i, hvilke dyr der er til stede i området og deres mønstre for bevægelse. Det kan både være spændende at følge med i men også give bedre resultater på din jagt, når du kender dyrenes aktivitet. Jeg har selv haft stor glæde af at benytte vildtkameraer med MMS.

For at kameraet kan sende MMS’er, kræver det et SIM-kort med et abonnement. Der er forskellige selskaber, der tilbyder abonnementer til SIM. Se gode råd og hvad du skal være opmærksom på i forhold til simkort her. 

 

Hvad skal du overveje, inden du køber et vildtkamera?

Vildtkameraer findes i mange forskellige varianter og prisklasser. Der kan være stor forskel på funktioner som mms, reaktionstid, om det kan tage natbilleder, video og så videre. Det er også vigtigt at overveje, hvilket tilbehør du har brug for, hvor tit du vil komme ud til kameraet og hvordan det skal sættes op.

Se flere gode råd her.

Se et udvalg af vildtkameraer og tilbehør her, hvor du også ofte kan find et vildtkamera MMS tilbud. 

 

Vildtkamera MMS test

Det er mit ønske at give alle interesserede de bedste forudsætninger for at gøre det helt rigtige køb af bedste vildtkamera med MMS. Derfor har jeg siden 2015 testet en række forskellige vildtkameraer på markedet ud fra forskellige parametre.

Find de forskellige tests af vildtkameraer her.

 

Har du brug for mere viden om MMS vildtkamera?

Når du skal købe et vildtkamera, er det vigtigt, at du får dét, der bedst opfylder netop dine behov og ønsker. Du er velkommen til at kontakte mig for råd og vejledning i forhold til køb af vildtkamera generelt eller vildtkamera MMS. Du kan enten sende mig en mail eller udfylde kontaktformularen, så vil jeg vende tilbage til dig.

© 2024 med forbehold for tastefejl