Brug af simkort i kameraer der skal kunne sende billeder

Jeg får mange henvendelse om brugen af MMS kameraer og specielt abonnementer.
Jeg er fuldstændig klar over, at der findes selskaber hvor der kan spares 10-15 kr pr. måned, selskaberne er ofte datterselskaber af de større selskaber. Mange fungerer ganske udmærket, andre er den sikre vej til en skilsmisse.

Mine råd!

Ofre de penge et abonnement koster fra et selskab der enten er specialister i vildtkameraer, hvor du kan få en god rådgivning også EFTER købet hvor du virkelig kan få brug for det.
De fleste bedre vildtkameraer har allerede for defineret de større selskaber så du skal blot vælge den du køber fra og kameraet fungerer.
Skal du selv til at indtaste URL, Server mm kan det hurtigt blive lidt langhåret.
Greentel abonnementer er specielt lavet til vildtkameraer og kan fås så det opfylder netop dit behov om det er MMS, Mail eller fx i udlandet …

Ved at vælge en specialist i abonnementer, kan du få hjælp til opsætning men også hvis du står og har et problem med kameraet.
Spar dig selv for problemer og køb et abonnement der fungerer fra starten.
En udfordring er fx Mobilselskabet 3. De tilbyder ekstra simkort. De fungerer kun i Danmark (fordi de roamer via TDC) og kun hvis det har selvstændigt telefonnummer.
Der er enkelte af de nyere vildtkameraer som fx Spromise 358 der anvender et modem som understøtter 3G og dermed kan bruges også i udlandet.
Spørg hvor du handler om det understøtter dit selskab

© 2024 med forbehold for tastefejl