• Altid gode tilbud

Anbefalede produkter

Det bedste vildtkamera er det kamera som passer til dit behov

Det kan være en jungle at finde det bedste vildtkamera til dit behov, om det skal kunne optage video, skal det kunne sende, er det dag billeder eller natbilleder som vigtigest for dig.  Vi gør vores bedste til at hjælpe dig til det rigtige valg med at teste alle vildtkamera til at kunne give dig den bedste vejledning. 

 

Her kan du se nogle af de billeder vi har taget med vores vildtkamera.  

Populær produkter

Vildtkamera

Vildtkamera, køb ikke katten i sækken, læs om kameraer her, før du køber

Der findes i dag mange forskellige overvågningskameraer, gode og dårlige. Prismæssigt er de kommet ned i en pris der er til at betale.

Før du køber et kamera, bør du overveje hvad dit behov er. Der er stor forskel på, hvad de enkelte kameraer er gode til.

De fleste billigere kameraer er gode til én ting. Tag fx Stealth Cam I540IR. Det er fantastisk til overvågning af foderpladser, men til overvågning af dyreveksel duer det ikke. Det er ca. 3 sekunder om at vågne op og tage det første billede. Det vil jo betyde, at det ikke når at tage fotoet, inden dyret er væk. At det er længe om at vågne er til gengæld en stor fordel på foderpladsen, da du slipper for at få fyldt SD kortet med billeder af fugle som stjæler foder.

Hvis du kun kigger til kameraet efter flere uger, så vær også opmærksom på beplantningen foran kameraet, for du risikerer, at græs/grene er groet op og forstyrrer kameraet med mange tomme foto til følge. Tomme foto kan dog ikke undgås, så regn med at 2/3 af dine foto er tomme. Ønsker du et kamera, der er godt til det hele, må du regne med en meget højere pris. Et vildtkamera arbejder ved hjælp af en sensor, som registrerer bevægelser og varme foran kameraet. Dette gør at temperatur forskel ved daggry og aften kan få kameraet til at tage billeder, uden dyr. Dette er normalt.

Erfaringer med vildtkamera

På denne side vil jeg skrive om egne – og meget gerne dine – erfaringer med vildtkamera, så har du erfaring med et kamera, gerne med foto, så klik her og send en mail til Vildtkamera.dk. Jeg håber at denne side kan hjælpe dig lidt, når du skal ud og købe vildtkamera.

Da der findes mange useriøse forhandlere, som blot er hobby forhandlere, er du velkommen til at kontakte mig for hjælp i junglen. Jeg vil gerne vejlede dig, så du får det kamera, der dækker dit behov til den rigtige pris og fra den rigtige forhandler.

Anbefaling af vildtkamera

Flere og flere har spurgt om ikke jeg vil anbefale dem, hvad de skal købe. Det har jeg tænkt meget over hvordan jeg kunne gøre, så det gav mest mening i de flestes situation. Så her er de tre slags behov, flest spørger om – område overvågningfoderplads og så er der mange der gerne vil vide hvad de skal købe til overvågning i eks. sommerhuset, båden eller andre steder, hvor de vil holde øje med uønskede gæster.

Top brands

© 2024 med forbehold for tastefejl