Test af Spromise 378

Jeg har testet vildtkameraet Spromise 378

Spromise 378 er et ”send til” MMS / mail vildtkamera. Kameraet præsterer godt ift. billedkvalitet, batterilevetid og ”hus” design og udløserhastighed.

Fordele ved Spromise 378:

 • God billedkvalitet
 • Solidt kassedesign
 • Forbedret batterilevetid

Ulemper ved Spromise 378:

 • Virker kun på 4G-netværket – ikke på 3G!
 • 12 batterihus, hus er større end normalt

Jagt-Jakts analyse:

Dette er en anmeldelse af det nye Spromise 378. Hvis du er bekendt med kameraer fra Spromise, er det vigtigt at bemærke følgende ændringer:

Dette er et 4G kamera og kan kun fungere på 4G / LTE netværket. Det virker desværre ikke på 3G-netværket. Sørg derfor for, at du har 4G-netværk ​​i dit område, før du køber.

Dette kamera kan optage og sende videoer, hvis du tilmelder dit abonnement og tillader at sende store filer.

Billedkvalitet – vurdering 8/10

 • Billedopløsning: 8 megapixel
 • Videoopløsning: 1024×576
 • Blitz Type: No Glow IR (sort ir 940nm)

Ethvert billede der sendes fra kameraet er en komprimeret fil, så opløsningen og størrelsen er mindre. Billedet i fuld størrelse gemmes på SD-kortet.

Billeder er altid vanskelige at evaluere på grund af pixeleringen fra filens komprimering. Men kameraets billeder i dagslys er solide og har en fornuftig farve. Natbillederne har en god blitz-rækkevidde og klarhed. Kameraets videoer holder også god kvalitet.
Hvis du vil bruge kameraet til sikkerhedsovervågning, vil ansigtsgenkendelse være den mest besværlige del for ethvert infrarødt vildtkamera. Du vil bemærke, at kvaliteten af natbillederne, og hvorvidt der vil være uskarphed eller ej, i høj grad afhænger af, hvor hurtigt motivet bevæger sig. Samlet set er natbillederne gode for et no glow infrarødt kamera at være, men forvent ikke et helt klart billede, som er godt nok til at retsforfølge en person, som du har identificeret i forbindelse med sikkerhedsovervågning. Kameraer fungerer bedst som et redskab til straks at advare dig, når nogen er på et område, hvor de ikke skal være, fremfor som et redskab til efterfølgende at retsforfølge dem.

Batterilevetid – vurdering: 7/10

 • Billede og video hvilestyrke (tændt): 0,5 mW (strømbesparelse tændt)
 • Strømforbrug ved billeder dag/nat: 50,0 Ws | 48,9 Ws
 • Strømforbrug ved video dag/nat: 352,3 Ws | 393,0 Ws

En nylig opdatering på batteriforbruget har medført store forbedringer i batterilevetid ved billeder. I videotilstand er strømforbruget dog uhyrligt, og gør næsten videodelen af ​​dette kamera ubrugeligt.

Hvis dette kamera tog 15 dagsbilleder og 15 natbilleder hver 24. time, ville det holde 3,5 måned på et sæt lithium batterier.

Hvis dette kamera tog 15 dagsvideoer og 15 natvideoer hver 24. time, ville det holde en halv måned på et sæt lithium batterier

Detektionskredsløb – vurdering: 7/10

 • Billedudløser-hastighed & genudløser-hastighed: 0,98 s. / 43,5 s.
 • Videoudløser-hastighed: 3.69 s.
 • Detektionsrækkevidde og vinkel: 22m | 44,6 ° (42,3 ° FOV)

Billedudløseren er ikke den hurtigste, men genudløser-hastigheden er blevet opdateret og forbedret.

Detektionsrækkevidden er 22 m, hvilket er godt. Detektionszonen er stor nok til at dække et stort område, så du kan overvåge åbne områder, uanset om du bruger kameraet til sikkerhedsovervågning eller dyreliv.

Designkvalitet – vurdering: 7.5/10

 • Dimensioner: 15,2 cm x 12,7 cm x 8,9 cm uden antenne
 • Batteritype: 12 AA-batterier
 • Ekstern batteridåse: 6-Volt

”Hus” Design: Kameraets kassedesign er solidt og velfungerende. Låsen er stor og kraftig og håndteres let selv i koldt vejr. Funktionaliteten af skærm, afspiller og indstillinger er god, hurtig og intuitiv. Dette er et af de stærkeste aspekter ved kameraet.

Jagt-Jakts samlede vurdering af Spromise 378: 7.4/10

Installationsprocessen

Spromise 378 har en indbygget MMS- og mail-funktion. Med disse funktioner kan du i realtid følge med i, hvad der foregår ude i dit jagtterræn. Du får tilsendt en MMS eller mail kun 20 sek. efter, at Spromise 378 har taget et billede. På den måde er du altid opdateret.

Hurtig opsætning af Spromise 378

Når du skal opsætte Spromise 378 skal du blot følge disse få trin:

 1. Isæt dit simkort i kameraet.
 2. Lad kameraet registrere simkortet.
 3. Gå ind i kameramenuen og indstil sproget til dansk.
 4. Download software til SD-kortet.
 5. Sæt medfølgende kabel til din PC.
 6. Dobbeltklik på softwareprogrammet, som nu ligger på SD-kortet.
 7. Indtast dit telefonnummer og tryk på ”gem”.
 8. Tag kablet ud og tænd ”setup mode”.
 9. Opdater parametre.

Nu er kameraet klar til brug på kun et øjeblik. Er du i tvivl om noget, så anvend din Spromise 378-manual, som er overskuelig og hurtigt giver overblik.

FAQ

Hvordan ser jeg billederne?

Der er forskellige måder at se billederne på. Først og fremmest bliver dine billeder og videoer lagret på SD-kortet, som du har placeret i kameraet. Herefter kan du lave en indstilling, så dine billeder og video bliver e-mailet/sendt til din mobiltelefon eller e-mail.

Bliver Spromise 378 udløst ved små dyr som fugle og gnavere?

Vildtkameraer opfanger en kombination af varme og bevægelse, så ja, små pattedyr vil udløse kameraet. Hvis du går efter mindre varmblodede pattedyr, anbefaler jeg at placere kameraet tættere på dit mål. For den bedste ydeevne bør du placere kameraet i et område, der muliggør billedetektion fra 1 – 6 m

Kan dyr se den infrarøde blitz fra kameraet?

Det er der en smule debat om. Mennesker kan ikke se blitzen, da nanometerspektret ligger over, hvad det menneskelige øje kan opdage. Det samme gælder som udgangspunkt for dyr, men det kan afhænge af dyrearter, da forskellige arter ser i forskellige lysspektre.

Programmering:

nul stjerner

Sdkort placering:

nul stjerner

Foto kvalitet:

nul stjerner

Hurtighed:

nul stjerner

Samlet vurdering:

nul stjerner