Cuddeback Capture Blixt

capture

Cuddeback er et firma, der producerer vildt kameraer som holder år efter år uden problemer, nu præsentere de deres nye model.
Dette kamera som er meget hurtigt, kan derfor også bruges på steder hvor det skal gå hurtigt, feks. en dyreveksel, her vil det nå at fotografere dyr i løb.
Billedkvalitet er bedre end for eksempel Moultires 6,0 MP selv om den officielle opløsning er 3.0. Dette afhænger af kameraet kvalitet.

Stabilitet:
Dette kamera har ikke et væld af avancerede funktioner, men er bygget til at tage billeder hurtigt og med høj kvalitet, intet andet. Du kan indstille den til at tage et billede og derefter vente mellem 30 sekunder op til 30 minutter.

Enkelhed:
Intet andet kamera er så let at indstille. En drejeknap og to tryk knapper. Du kan indstille og aktivere den på 2 minutter.

Blitzen:
Blitzen er skarp, men uden at give over-eksponerede billeder, hvis du har en væg eller et træ i baggrunden. Blitzen´s rækkevidde er omkring 15 meter.

Kamera ikke testet af Vildtkamera.dk
Pris ca. 2800 kr.

Da der er store prisforskelle på vildtkamera, er I velkommen til at sende mig en mail, for oplysninger om det billigste/bedste sted at handle, jeg prøver hele tiden at være opdate med hvor prisen er bedst

Programmering:

nul stjerner

Sdkort placering:

nul stjerner

Foto kvalitet:

nul stjerner

Hurtighed:

nul stjerner

Samlet vurdering:

nul stjerner