2017

Test gennem tiden

Test af Spromise 328

  • Posted on: 6 September 2017
  • By: webmaster

Jeg glædede mig meget til at modtage testmodellen af efterfølgeren (Spromise 328) til det meget populære Spromise 128.


Da jeg har testet Spromise 128 mange gange og selv bruger det til flere forskellige opgaver såsom jagt, overvågning og registrering, var det med spænding jeg modtog Spromise 328. Umiddelbart ser den nye Spromise model 328 ud som den gamle Spromise 128.

Test af Spromise 358 vildtkamera

  • Posted on: 17 March 2017
  • By: webmaster

Ordet ”fantastisk” falder helt naturligt, når jeg tænker på Spromise 358


Dette vildtkamera er det nyeste i serien fra producenten Spromise. Det tidligere Spromise 158 er nemlig blevet opgraderet og det er gennemgribende blevet renoveret. Ny software platform, ny linse og nye muligheder, men de grundlæggende brugermuligheder er fastholdt og det er med god grund.

Spromise 358 er meget enkelt at bruge. Ligesom "lillebroderne" Spromise 128 er S358 let at sætte op. Jeg brugte 5 minutter fra jeg pakkede ud, til kameraet sendte sit første billede til min mail. 

Endnu en anmeldelse af Spromise 128

  • Posted on: 7 March 2017
  • By: webmaster

John Jensen skrev denne anmeldelse til mig af Spromise 128:

"Jeg har 3 styk af disse kameraer. Er meget tilfreds med disse kameraer. Tager virkelig gode dagbilleder og gode natbilleder, hvis der er meget mørkt på foderpladsen virker de dog bedst, hvis der  også er eksternt lys på foderpladsen.

Samtidig er de meget lette at sætte op til at sende mail - 2 minutter så virker det.

Der har været meget få tekniske fejl - mit første kamera har kørt snart et år helt uden tekniske fejl. Nr. 2 døde, men blev ombyttet og det nye kører fint.