Udvalget af vildtkamera

Læs mere om udvalget inden for vildtkamera. Læs også til hvilket formål hvilket kamera passer bedst samt hvor det kan købes henne.

MMS/ email Kamera

Spromise 328

Spromise 328

S328 er vildtkameraet som Naturstyrelsen officielt bruger til dokumentation af invasive arter i Danmark. Til Mårhunde dokumentation er der over 600 kameraer af Spromise 328 kørende alene i Vestjylland.
Kameraet kan let sættes op til at sende et billede til din telefon via en app (iphone). Menu og brugervejledning på dansk.

Spromise 378

Big eye 3G

Spromise S378 er det bedste valg til observation af dyre- og hjemmesikkerhed. Kameraet er lavet af ABS-materiale, som er robust, rustfast, holdbart og modstandsdygtigt over for højt og lavt. Hele 30 meters pir sensor opdagelses evne

Big eye 3G

Big eye 3G

Et fint og prisvenligt kamera til dig der vil kunne følge med i hvad der sker på arealet foran kameraet. Kameraet sender billeder via 3G netværk.

Overvågning

Spromise 308

Big eye 3G

Spromise 308 kameraet er et højkvalitets kamera til vedkommende som ønsker en prisvenlig overvågnings-enhed uden MMS/sendefunktion.

Spromise 328

Spromise 328

Spromise 328 kameraet er et højkvalitets kamera med MMS/sendefunktion. Her har du mulighed for at overvåge og modtage billeder via MMS/email. Kameraet kan ikke sende videoer. Kameraet har 2G funktion som giver en længere leveringstid af billeder end s378.

Spromise 378

Big eye 3G

Spromise 378 kameraet er et højkvalitets kamera med MMS/sendefunktion. Her har du mulighed for at overvåge og modtage billeder og videoer via MMS/email. Kameraet har 4G funktion som giver dig mulighed for straks levering af billeder og videoer. 

Standard

Spromise 308

Big eye 3G

Dette kamera er et højkvalitets kamera, som er let at opsætte og har dansk menu. Kameraet er samme høje billedekvalitet som 328 og 378, blot uden MMS funktion. 
Blitzene er Black Flash (sort blitz) og det mindst synlige lys der anvendes (andre kalder det usynligt for dyr).

Basic

Big eye 3G

Et prisvenligt kamera med der tager fine billeder dag og nat. Basic kameraet er fint til at overvåge dit jagt revir uanset årstid. 

SG 520

Big eye 3G

Prisvenligt med minimale funktioner. Dog får du et fint kamera til pengene. Dette kamera er et af de mindste vildt kameraer på markedet og kan bruges til overvågning og jagt.

Sammenlign kamera

Er du fortsat i tvivl om hvilket kamera der er bedst, kan du nedenfor se en funktionsliste af de forskellige kamera vi har testet. Få hermed det fulde overblik over de kamera der udbydes på markedet i dag. 

Vælg det bedste vildtkamera til dig

Jagt-Jakt har et rigtig stort udvalg af vildkameraer inden for alle typer og prisklasser. 

Vedligeholdelse & tyverisikring

Læs mere om hvordan du bedst vedligeholder og tyverisikrer dit kamera. Vi har samlet en række tips til dig her.

Tilbehør til vildtkamera

Der findes mange tilbehør til dit vildtkamera, vi fortæller her hvilket tilbehør du skal købe til hvilket kamera.