Læs vores test af vildt kamera

Få overblik over de bedste vildtkameraer på markedet 

Der findes mange vildtkameraer på markedet og der kommer hele tiden flere til. Det kan derfor være svært at gennemskue, hvilke vildtkameraer som er bedst og hvilke der passer til netop dit behov. Derfor tester jeg løbende vildtkameraer og kommer med mit bud på, hvilket vildtkameraer som er bedst i test. Få et overblik over de forskellige tests her.

 

Derfor skal du vælge det rigtige vildtkamera 

Et vildtkamera kan være en vigtig og uundværlig del af din jagt, da det giver dig mulighed for at holde øje med dyrenes bevægelsesmønstre og rutiner, som gør din jagt mere spændende og nemmere. Derfor er det vigtigt at vælge det rigtige kamera, som lever op til dine krav og ønsker til funktioner, billedkvalitet, rækkevidde, batterilevetid og ikke mindst prisniveau. Derfor forsøger jeg også i mine tests at forholde mig til så mange funktioner som muligt, så du kan vælge et vildtkamera ud fra det bedste grundlag.

 

Hvordan tester jeg vildtkameraer?

Der er mange faktorer, som spiller ind i test af vildtkamera. Når jeg tester, vurderer jeg blandt andet ud fra følgende områder:

 • Pris
 • Kvalitet
 • Billedkvalitet
 • Specifikationer
 • Rækkevidde
 • Reaktionstid
 • Funktioner
 • Batteri Tilføj/slet gerne

Test af vildtkamera ud fra de forskellige områder giver dig en god forudsætning for at vælge et vildtkamera, som passer til netop dit behov. Du er også altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har flere spørgsmål.

 

Nye vildtkamera test hvert år 

Der kommer løbende nye og spændende produkter på markedet og derfor tester jeg løbende udvalgte vildtkameraer. Find oversigt over tests her:

Du er også altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål til udstyr eller mine tests.

 

Nye test på vej 

Jeg bliver løbende spurgt ind til test af andre produkter og derfor arbejder jeg på at teste flere produkter løbende. Følgende tests er på vej:

 • Overvågningskamera test
 • Sigtekikkert test
 • Vildtkamera med simkort test
 • Natkikkert bedst i test

Hold løbende øje med hjemmesiden eller tilmeld dig nyhedsbrevet, så du kan få besked om vildtkamera bedst i test og andre gode råd. Kunne det være en ide at de kunne tilmelde sig noget og få besked løbende?

Det her er til dig som ikke har købt et vildt kamera endnu. Jeg sørger for at teste de bedste kamera på markedet og giver dig her en udførlig test af hvert kamera. Vildt kameraerne er delt op i kategorier så du lettere kan finde de test der er relevante for dig…

Overvågning

Det her til dig som ønsker overvågning af jeres sommerhus eller byggeplads. Et vildtkamera kan være en god løsning hvis man ønsker at overvåge et område med risiko for tyveri. læs også vores afsnit om lovgivning omkring overvågning HER

Brug for flere gode råd?

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning i forhold til vildtkamera test eller andet. Jeg hjælper dig gerne med at vælge det bedste vildtkamera.

Find kontaktoplysninger her. 

Sammenlign kamera

Er du fortsat i tvivl om hvilket kamera der er bedst, kan du nedenfor se en funktionsliste af de forskellige kamera vi har testet. Få hermed det fulde overblik over de kamera der udbydes på markedet i dag. 

Nu er du klar til at vælge det bedste vildtkamera til dig

Når du har gennemgået de behov og ønsker, du har til dit nye vildtkamera, er du klar til at gå ud og købe netop det, der passer bedst til dig. Jagt-Jakt har et rigtig stort udvalg af vildkameraer inden for alle typer og prisklasser. Find dit næste vildtkamera her.